Welkom bij Triple L, Coaching en Training.

Specialisme: Life Coaching – Persoonlijk Coaching

Even voorstellen

Na een auto-ongeluk in 2000, ben ik 2 jaar volledig arbeidsongeschikt geweest. Toen ik weer herstelde, wilde ik heel graag aan het werk. Mijn eigen werkzaamheden als districtsmanager kon ik (nog) niet hervatten vanwege mijn herstelproces en een niveau lager instappen bleek geen optie: werkgevers waren bang dat ik dan te snel ‘uitgekeken’ zou zijn.

Daar stond ik dan, best al weer in staat om aan het werk te gaan als ik maar de tijd kreeg om het op en uit te bouwen. Omdat het vinden van een nieuwe werkgever niet lukte, was het hoog tijd voor een nieuwe focus: als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. En zo ontstond Triple L.

Start eigen bedrijf

In 2003 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Triple L, ‘Life Long Learning.’ Omdat je nooit uitgeleerd bent en omdat er altijd een andere weg is. Ik put voor mijn coaching en training juist uit mijn eigen ervaring. Zowel uit mijn jarenlange werkervaring als uit alles wat ik in het leven heb meegekregen. Ik houd niet van zomaar een theorie uit het boek, maar ik wil delen wat ik zelf aan den lijve heb ondervonden. En dat maakt het verschil, dat is wat mij uniek maakt!

Specialisme: Life Coaching – Persoonlijk Coaching

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als leidinggevende en als coach & trainer, deze ervaring geef ik graag door. Mijn specialisme is het coachen van jou als je zoekt naar dat wat je belemmert bij je dagelijkse werkzaamheden, zowel privé als op het werk. Als je om redenen een boost nodig hebt in je ontwikkeling en daar ondersteuning bij nodig hebt, ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn focus ligt daarbij op het (terug)vinden van jouw kwaliteiten, het ontdekken van jouw talenten en ambities.

Kernwaarden

Mijn kernwaarden zijn: integriteit, eerlijkheid, verbinding, betrouwbaar, ontwikkeling, teamgeest en professioneel.

Als jij op zoek bent naar een coach met een ‘hands-on’ mentaliteit die naar je luistert en je helpt jezelf te leren helpen, dan heb je hier je coach gevonden.

Bel mij geheel vrijblijvend op 06 14 200 486 of stuur een e-mail naar info@triple-l.nl