Help, ik ga op vakantie! Kom weer tot rust in twee uur tijd.

Het is weer bijna vakantie. Heerlijk! Lekker op het strand liggen in het zonnetje, zwemmen in de zee, wandelen in de natuur of varen met een bootje. Alle tijd voor jezelf hebben, niets moet, alles mag.

Maar hoe anders is dat nu, gegrepen door vakantiestress! Ziet de periode vlak voor je vakantie er ook zo uit: de kinderen die van alles op school te doen hebben en kun jij daar misschien bij helpen? Je wilt het huis schoon (waarom eigenlijk, je bent er toch niet), de koffers gepakt (wasje hier en wasje daar), de hond uit logeren, waar zijn de paspoorten (en zijn ze nog geldig?) en regelen, regelen, regelen. Duizend klusjes af te ronden, tig deadlines op het werk, het is je teveel en je dag is te kort. Herkenbaar? Elk jaar opnieuw?

Hoe komt dat eigenlijk? Wat kun je anders doen? Want gestrest en oververmoeid op vakantie is te voorkomen en kost onnodige energie. Het is ook nog eens bewezen dat als je oververmoeid op vakantie gaat, de kans heel groot is dat je ziek wordt in de eerste week. Jammer toch?

En het gekke is, elk jaar neem je je opnieuw voor: volgend jaar doe ik het beter. Maar ja, het jaar daarna ….. daar ga je weer. Wellicht is het dan handig om te ontdekken wát je beter zou kunnen doen. Dus weten in welke valkuil je altijd weer terecht komt. Ben je niet zo’n ster in plannen en stel je altijd alles uit tot het laatste moment? Of geef je niets uit handen en wil je alles zelf doen? Wat jouw reden ook is, er is altijd een oplossing. Je kunt echt inzicht krijgen in wat jou steeds in de weg zit om wel uitgerust te vertrekken. Je zaakjes tijdig op orde te hebben en je koffers op tijd gepakt. Ach, hoe lekker zou dat zijn!

Dus wil je het dit jaar anders doen en ontdekken wat jouw reden is voor ‘waarom-doe-ik-toch-alles-altijd-op-het-laatste-moment?’ Dan heb ik een top cadeau voor je: schrijf je in voor de verloting van één van de vijf gratis MY-etool analyses. Jouw investering? Slechts twee uur. Jouw opbrengst? Een persoonlijk verslag met een geldigheidsduur van 10 jaar én een feedbackgesprek ter waarde van € 495,00. In het verslag vind je alles wat je maar weten wilt over je eigen kwaliteiten en valkuilen en nog veel meer. Dit aanbod geldt nog in de hele maand juli. De vijf gelukkigen krijgen persoonlijk bericht en gaan dit jaar ontspannen op vakantie, zeker weten!

Meld je aan via info@triple-l.nl en gun jezelf de kans op een waardevolle blik op je eigen drijfveren. Daar heb je nog jarenlang plezier van. Fijne vakantie!