Een coach? Ik? Dat heb ik toch helemaal niet nodig? Alleen in juli nog een topaanbieding!

VERLOTING VAN 5 MY-ETOOLS IN JULI! LEES VERDER….

Wat mij in mijn werkzaamheden als Preventief Coach altijd weer verbaast, is dat de mensen die ik coach heel lang de overtuiging hadden dat een coachtraject niets voor hen was. ‘Coaching is voor watjes’, ‘Ik kom er zelf wel uit’ en ‘Het gaat vanzelf weer over’, zie hier een aantal belemmeringen die je ontwikkeling danig in de weg zitten.

Het gevolg is dat je veel te lang rondloopt met je zorgen en problemen en dan gaat vanzelf de tweede fase in werking: je gaat slecht slapen en liggen malen als je ’s nachts wakker ligt. Met als gevolg dat je steeds vermoeider raakt, steeds sneller geïrriteerd bent op het werk en privé en zo je steeds verder voortbeweegt op een hellend vlak.

Nergens voor nodig! Erken op tijd dat je hulp nodig hebt, je gaat toch ook naar je huisarts met een lichamelijke klacht? Coaching is niets anders dan goed voor jezelf zorgen door af en toe eens recht in de spiegel te kijken en te werken aan je ontwikkeling. Niets mis mee, toch?  En vergis je niet: heel vaak komen lichamelijke klachten voort uit mentale problematiek.

GECERTIFICEERD MY-ETOOL COACH

Bij mijn werk al Preventief Coach maak ik vaak gebruik van MY-etool als coachinstrument. MY-etool start met een analyse die je online invult. Daarna komt er een heldere rapportage tot stand waar al jouw kwaliteiten, ontwikkelpunten en succesfactoren vermeld staan. De houdbaarheid van dit verslag is maar liefst 10 jaar. Dan volgt een feedbackgesprek en starten wij, indien gewenst, met coaching. Het voordeel van MY-etool is dat het een enorme boost geeft aan een coachtraject. In plaats van de circa acht gesprekken wat een gemiddeld coachtraject duurt, hebben we met inzet van MY-etool aan zo’n vier coachgesprekken al voldoende. Ondertussen werk je aan je eigen ontwikkeling in een online leeromgeving.

VERLOTING 5 MY-ETOOLS IN JULI 2017

Wil je weten wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je het beste uit jezelf haalt of heb je behoefte aan een duidelijk doel? Lees dan nog even verder.

In juli verloot ik 5 MY-etools onder de aanmeldingen via mijn website: www.triple-l.nl. Uiteraard krijg je persoonlijk bericht als je tot één van de gelukkigen behoort. De waarde van dit aanbod is € 495,00 per analyse met gesprek.

Wil je weten wat jouw drijfveren zijn, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe jij kunt leven en werken vanuit je kracht? Meld je dan aan op mijn website en pak je kans om in het bezit te komen van een uniek en persoonlijk verslag. Een fantastisch inkijkje bij jezelf voor jouw ontwikkeling in de toekomst.