Herken je dit: elke dag doodmoe thuiskomen van je werk en moeite hebben met het stellen van je grenzen? Of vind je ‘nee’ zeggen maar lastig en gaan de leuke functies steeds aan je voorbij? Ben je al je energie kwijt door het combineren van werk en privé en ligt een burn-out op de loer? Dan is het de hoogste tijd om in te grijpen en het heft in eigen handen te nemen. Zorg voor jezelf en start met een coachtraject!

Hoe dat werkt, lees je hieronder. Je kunt de filmpjes bekijken en/of de tekst lezen om een indruk te krijgen van het verloop van een coachtraject. Misschien is e-coaching meer geschikt voor jou. Ook daarover kun je alles teruglezen op deze website.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gecertificeerd MY-etool coach

Ben je op zoek naar je kwaliteiten en wil je weten hoe je het beste uit jezelf haalt? Wil je ontdekken waar je nu staat en waar je heen wilt? Heb je je doelen helder en weet je wat je moet doen om deze te bereiken?

Op al deze vragen een volmondig ‘Ja?’ Gefeliciteerd, je bent een gelukkig mens! Toch net te vaak een ‘nee?’ Lees dan even verder.

Ik werk in mijn coachpraktijk met ‘MY-etool’, een coachinstrument dat coaching een enorme boost geeft.  Door de inzet van MY-etool dringen we direct door tot het ontstaan van je coachvraag. De bijbehorende rapportage geeft je inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten (10 jaar houdbaar!). Je werkt, naast de coachgesprekken, in een online leeromgeving aan je eigen vraagstuk(ken).

De toepassingen van MY-etool concentreren zich op persoonlijke coaching, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanplanning, werving en selectie en leiderschapsontwikkeling.

MY-etool is hét instrument tot het stimuleren van (werk)geluk.
De twee centrale uitgangspunten van resultaatgericht begeleiden met MY-etool zijn:
1. De eigen kracht aanboren om mogelijke belemmeringen te hanteren;
2. Leren om autonoom en zelfsturend te zijn.

Wil je weten wat jouw drijfveren zijn, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe jij kunt leven en werken vanuit je kracht?

Of wil je jouw medewerkers (laten) coachen en begeleiden met een tool dat veel verder gaat dan de bekende instrumenten?

Neem contact op voor informatie en/of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Intake

Het coachtraject start met een kosteloze intake. Deze intake is bedoeld om met elkaar vast te stellen of wij onderling een klik hebben en of er sprake is van onderling vertrouwen.
Wij bespreken wat jouw coachvraag is, met andere woorden: waar loop je tegenaan en om welke reden zoek je contact met mij.
Daarnaast maken wij afspraken over de volgende zaken:

  • Welke doelen wil je behalen
  • Wat is je gewenste eindresultaat
  • Frequentie van de gesprekken
  • Locatie waar wij de gesprekken voeren
  • Evaluatiemomenten
  • Communicatie coach – coachée – leidinggevende (indien van toepassing)
  • Honorarium

Na deze intake leg ik onze afspraken vast in een coachcontract.
Ik ben aangesloten bij NOBCO, Nederlandse Orde voor Beroepscoaches.

Werkwijze coachtraject

Een coachtraject duurt gemiddeld 6 tot 8 sessies van anderhalf uur. Ik werk met diverse methodieken, waarbij ik jou en jouw coachvraag als uitgangspunt neem. Jij bent als coachée zelf verantwoordelijk voor de verslaglegging, ook naar je leidinggevende, ook daar maken wij afspraken over.
Tijdens onze gesprekken zoeken wij uit hoe jouw doel bereikt wordt en wat jou daarbij helpt.

Ik werk op basis van gelijkwaardigheid en onderling vertrouwen, gericht op het behalen van gestelde doelen. Mijn uitgangspunten in coachen en trainen zijn gericht op jou, altijd samen werkend aan ontwikkeling en groei. Op basis van eigen verantwoordelijkheid nemen en vertrouwend op je eigen krachten.
Je talenten kennen en benutten, op zoek gaan naar je mogelijkheden, kansen zien en grijpen.
Je eigen keuzes maken en leren van die gemaakte keuzes, reflecteren en gewoon opnieuw beginnen of verder gaan.

 

Privé of op het werk

Je kunt met mij een coachtraject aangaan omdat je privé tegen zaken aanloopt. Dan verloopt het coachen tussen jou en mij, dus twee partijen.
Het kan ook zijn dat ik samenwerk met het bedrijf waar jij werkt en dat wij om die reden met elkaar aan de slag gaan. Er is dan sprake van drie partijen: jij, jouw leidinggevende of de opdrachtgever en ik.
Leidend in het laatste geval is dat jij degene bent die zorg draagt voor de verslaglegging naar je leidinggevende.
Ik ben als coach gebonden aan geheimhouding en aangesloten bij NOBCO, Nederlandse Orde voor Beroepscoaches.

 

Investering

Elk coachtraject start met een kosteloze en vrijblijvende intake.

Een gemiddeld coachtraject omvat circa 8 coachsessies van anderhalf uur. De inzet van MY-etool als coachinstrument geeft een versnelling in de beoogde resultaten en gestelde doelen. Of het gebruik van MY-etool voor jou de beste manier is, bekijken we tijdens het intakegesprek.

Particuliere of zakelijke investering

Neem voor informatie over tarieven contact op via info@triple-l.nl of bel 06 14 200 486